Skip to content
Video-storytelling i USA

Dato: 22.-29. september 2018
Hvor: Minnesota, USA
Varighed: 8 dag
Forventet Pris: 24995,- kr. /
Forventet PU-støtte: 10000,- kr.

Video-storytelling for pressefotografer i USA

Tag med til USA og bliv inspireret af nogle af USA’s bedste video-storytellere.

Kurset foregår i Minnesota i USA, hvor vi går et step videre fra den basale redigering og fokuserer på storytelling og interviewteknik. Du bliver skarp på at lave storyboard, og lærer hvordan man bygger historien op til en god video. Du lærer også at få mere styr på din lyd og meget mere.

Kursusleder Michael Kock og Lars Horn samt prisvindende videojournalister og fotograferer fra USA, vil lære fra sig og inspirere dig til at fortælle bedre historier i levende billeder.

På kurset kommer du til at arbejde i små hold, hvor I sammen optager video og lydmateriale, mens du selv redigerer indslag på dit eget medbragte redigeringsudstyr.

Kurset henvender sig til fotografer, der med deres DSLR kamera/videokamera laver mindre videoproduktioner og som vil lære mere om storytelling, interviewteknik og om hvordan bygger du historien op til videoindslag. Du behøver ikke være verdensmester i at lave video, men du skal have et ønske om at få dine videoproduktioner op på et højere niveau.

Efter dette kursus har du fået indsigt i nogle af USAs bedste pressefotografer, journalister og videofotografers arbejdsmetoder og fået forståelse for hvad storytelling er, og hvordan du bruger det i praksis.

Kurset afvikles i Minneapolis og St. Cloud – Minnesota, USA, og foregår primært på engelsk.

Video er fra en tidligere udgave af kurset “Video for pressefotograf”, der blev afholdt i Minneapolis i 2016. Kurset bliver i år afholdt med temaet Video-storytelling for pressefotografer. Video: Michael Kock og Lars Horn.

 

Kursusleder: Michael Koch, (1971), uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole 1992
med praktik i Politikens hus. Har arbejdet som fotograf på Jydske Vestkysten og Nordjyske Medier og har siden 2011 været fotoredaktør samme sted.
Har de sidste 15 år arbejdet med at levere stills og video til 24Nordjyske og Nordjyske Medier. Her har han ansvaret for undervisningen af fotograferne i video på DSLR og har siden 2005 været kursusleder sammen med Lars Horn på videokurser i Minnesota, USA.

 

Kursusleder: Lars Horn, (1963), uddannet photojournalist fra St. Cloud State University, Minnesota, USA 1983.
Har siden arbejdet som fotograf på Vendsyssel Tidende og Ude og Hjemme, og siden 1990 freelance pressefotograf og indehaver af Baghuset Pressefoto i Aalborg.
Arbejder med både still og video og er kursusleder sammen med Michael Koch på videokurser i Minnesota, USA siden 2005.

Tilmelding

Tilmelding HER!


 

Medlem af DJ tilmeld HER!

Er du medlem af Dansk Journalist Forbund skal du tilmelde dig via Mediernesefteruddannelse.dk

\"logo_medTekst_web_lille\"