kursus side 21062019

kursus side 21062019

Pris: 3125,- kr. + moms/PU-Støtte: 900,- kr. (hvad er PU-støtte)
Dato: 28. august 2019
Varighed: 1 dage
Hvor: København

Adobe Premiere videoredigering. Modul 1: Intro

Skal du i gang med at redigere video i Adobe Premiere,  så er dette intro-kursus noget for dig.

På intro-dagen kigger vi helt grundlæggende på programmet og du får styr på dit workflow. Gennem forskellige øvelser lærer du at organisere dine filer, så du altid ved, hvor de er. Vi kigger på at sætte ind/ud-punkt, vi arbejder med dækbilleder – og flytter det hele til din historielinje.

Vi får dit videobillede til at stå lækkert ved at rette farverne, justerer lyden til perfektion og føjer tekstskilte til dine film. Til sidst har du en film som du f. eks kan lægge på Facebook eller YouTube.

Du får udleveret kursusopgaver med tilhørende videofiler.

Kurset henvender sig til brugere, der gerne vil i gang med at redigere video med Adobe Premiere eller som er gået i stå med programmet. Som kursist skal du have kendskab til filstruktur på brugerniveau på Mac eller PC.

Efter denne første dag kan du redigere små færdige videofilm med tekstskilte på – lige klar til at blive lagt på YouTube eller lignende.

    Evt. spørgsmål til dette kursus kontakt kursusarrangør Robert Wengler på 20430656

Foto: Privat
Foto: Privat
Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. De sidste 18 år har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Generelle regler for kurset:

Kurset er en del af tre modulopbyggede Adobe Premiere-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.

For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.
1 modul*: 3125,- / PU tilskud: 900,-  Premiere – Intro modul
2 moduler*: 6050,- / PU tilskud: 1800,-  Premiere – Avanceret modul
3 moduler*: 8950,- / PU tilskud: 2700,-  Premiere – Expert modul

Rabat fratrækkes  på faktura.

Kursusprisen er eksklusiv moms.

Kurset bliver afholdt som klasseundervisning i små hold på 4-8 elever. Undervisningsformen er tavleundervisning vekslende med individuelle øvelser.

Hver kursist medbringer selv en Mac/PC med nyeste Adobe Premiere installeret. Kursisten skal desuden medbringe en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset starter kl. 09.30 og varer til 16.30. Ved ankomst er der morgenkaffe med brød. Frokosten bliver serveret kl. 12.30, og midt på eftermiddagen serveres der kage. Regelmæssige pauser bliver lagt ud over dagen.

Der er adgang til vand, kaffe/te og frugt gennem hele kursusdagen.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk, når man er hjemme igen.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud senere end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Kursusprisen er eksklusive moms.

Kursusudbyder forbeholder sig ret til at aflyse eller flytte kursus/kursist, hvis der er mindre end fire kursister pr. kursusdag.

HOLDUNDERVISNING

ring for info

SOLOKURSER

ring for info

ONLINEKURSER

ring for info
Fima kurser – ring for info