Skip to content
Styr lyden i Final Cut Pro X

Dato: Ring for at høre nærmere
Hvor: 
Varighed: 1 dag
Pris: 2995,- kr. / PU-støtte: 900,- kr.

Styr lyden i Final Cut Pro X

Lyden er 50 % af oplevelsen i din film. Er du igang med at redigere video i Final Cut Pro X og vil have helt styr på lyddelen i programmet, så er dette kursus noget for dig.

Loudness, Equalizer, Background noise, separering af lyden ud i flere kanaler, organisering af dine lydfiler med roles og meget mere er nogle af de værktøjer du kan bruge i Final Cut Pro. Du kan herefter give din film den rette lyd og sætte din personlige sound til dine levende billeder, så det hele kommer til at spille.

På dette kursus lærer du at bruge de indbyggede værktøjer som findes i Final Cuts egne lydjusteringer hvor du kan køre lyden ud i flere kanaler, fjerne baggrundsstøj og meget mere.

Kurset henvender sig til brugere, som er igang med at redigere video med Final Cut Pro X, men gerne vil have helt styr på lydkorrigering i Final Cut Pro.

Efter denne dag har du fået kendskab til forskellige måder at rette lyden til, at organisere dine lydfiler samt redde lyd, der er gået galt i optagelsen.

Kurset kan tages sammen med andre Final Cut Pro kurser fra Modulkursus, men du skal have kendskab svarende til minimum Modulkursus Modul 2 (Avanceret Final Cut redigering) eller lignende.

For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet*.

1 modul*: 2995,- / PU tilskud: 900,-
2 moduler*: 5440,- / PU tilskud: 1800,-
3 moduler*: 7700,- / PU tilskud: 2700,-

Der kan vælges mellem følgende moduler:
Styr på lyden i Final Cut Pro X
Styr på farverne i Final Cut Pro X
Animering og design af tekst og grafik i Final Cut Pro X

Rabat fratrækkes på faktura.

Kursusprisen er eksklusiv moms.

Kursisten medbringer selv Mac.

Link til Modulkursus.dk

\”Det sige kursisterne…\”

…den første halve dag er allerede alle pengene værd…

Kursist der deltog på alle Final Cut modulerne.

\"rw-Portræt_400px\"

 

Underviser: Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har siden arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense. De sidste 15 år har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Tilmelding

Tilmelding HER!


 

Medlem af DJ tilmeld HER!

Er du medlem af Dansk Journalist Forbund skal du tilmelde dig via Mediernesefteruddannelse.dk

\"logo_medTekst_web_lille\"

add_action('wp_footer', function() { ?>