Skip to content
Menu
Video-storytelling for pressefotografer i USA

Forventet pris: 24995,- kr.
Dato: September/oktober 2019
Varighed: 9 dage
Hvor: Minnesota, USA

Ring for nærmere detaljer til kursusarrangør Robert Wengler – 20430656

Video-storytelling for pressefotografer i USA

Tag med til USA og bliv inspireret af nogle af USA’s bedste video-storytellere.

Kurset foregår i Minnesota i USA, hvor vi går et step videre fra den basale redigering og fokuserer på storytelling og interviewteknik. Du bliver skarp på at lave storyboard, og lærer hvordan man bygger historien op til en god video. Du lærer også at få mere styr på din lyd og meget mere.

Kursusleder Michael Kock og Lars Horn samt prisvindende videojournalister og fotografer fra USA, vil lære fra sig og inspirere dig til at fortælle bedre historier i levende billeder.

På kurset kommer du til at arbejde i små hold, hvor I sammen optager video og lydmateriale, mens du selv redigerer indslag på dit eget medbragte redigeringsudstyr.

Kurset henvender sig til fotografer, der med deres DSLR kamera/videokamera laver mindre videoproduktioner og som vil lære mere om storytelling, interviewteknik og om hvordan du bygger historien op til videoindslag. Du behøver ikke være verdensmester i at lave video, men du skal have et ønske om at få dine videoproduktioner op på et højere niveau.

Efter dette kursus har du fået indsigt i nogle af USAs bedste pressefotografer, journalister og videofotografers arbejdsmetoder og fået forståelse for hvad storytelling er, og hvordan du bruger det i praksis.

Kurset afvikles i Minneapolis og St. Cloud – Minnesota, USA, og foregår primært på engelsk.

Video fra Video-storytelling for pressefotografer i USA 2017. Reportage: Michael Koch og Lars Horn.

    Evt. spørgsmål til dette kursus kontakt kursusarrangør Robert Wengler på 20430656

Foto: Privat
Foto: Privat
Kursusleder Michael Koch, (1971), uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole 1992
med praktik i Politikens hus. Har arbejdet som fotograf på Jydske Vestkysten og Nordjyske Medier og har siden 2011 været fotoredaktør samme sted.
Har de sidste 15 år arbejdet med at levere stills og video til 24Nordjyske og Nordjyske Medier. Her har han ansvaret for undervisningen af fotograferne i video på DSLR og har siden 2005 været kursusleder sammen med Lars Horn på videokurser i Minnesota, USA.
Foto: Privat
Foto: Privat

Kursusleder Lars Horn, (1963), uddannet photojournalist fra St. Cloud State University, Minnesota, USA 1983.
Har siden arbejdet som fotograf på Vendsyssel Tidende og Ude og Hjemme, og siden 1990 freelance pressefotograf og indehaver af Baghuset Pressefoto i Aalborg.
Arbejder med både still og video og er kursusleder sammen med Michael Koch på videokurser i Minnesota, USA siden 2005.

Generelle regler

Kurset er en del af tre modulopbyggede Final Cut Pro X-kurser. Modulerne kan tages samlet eller enkeltvis. Det eneste krav er, at kursisten skal have gennemgået foregående modul eller have lignende kendskab til indholdet.


For at opnå rabat på flere moduler, skal de bestilles samlet.
1 modul*: 3125,- / PU tilskud: 900,- FCPX – Intro modul
2 moduler*: 5750,- / PU tilskud: 1800,- FCPX – Avanceret modul
3 moduler*: 8375,- / PU tilskud: 2700,- FCPX – Expert modul

Kurset bliver afholdt som klasseundervisning i små hold på 4-8 elever. Undervisningsformen er tavleundervisning vekslende med individuelle øvelser.

Hver kursist medbringer selv en Mac med nyeste Final Cut Pro X installeret. Kursisten skal desuden medbringe en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset starter kl. 09.30 og varer til 16.30. Ved ankomst er der morgenkaffe med brød. Frokosten bliver serveret kl. 12.30, og midt på eftermiddagen serveres der kage. Regelmæssige pauser bliver lagt ud over dagen.

Der er adgang til vand, kaffe/te og frugt gennem hele kursusdagen.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk, når man er hjemme igen.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et adminstrationsgebyr på 1000,- dkr. afbud senere end 4 uger betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Kursusprisen er eksklusive moms.

Kursusudbyder forbeholder sig ret til at aflyse eller flytte kursus/kursist, hvis der er mindre end fire kursister pr. kursusdag.

Andre kurser fra Modulkursus

HOLDUNDERVISNING

ring for info

SOLOKURSER

ring for info

ONLINEKURSER

ring for info
Fima kurser – ring for info
add_action('wp_footer', function() { ?>