lightroom for fotografer

Dato: 19. november 2018
Hvor: København
Varighed: 1 dag
Pris: 3125,- kr. / PU-støtte: 900,- kr.

Kom i gang med Lightroom Classic CC – for fotografer

Kurset er for fotografer, som arbejder med Photoshop og har Lightroom Classic CC, men ikke rigtig er kommet igang med programmet.

Adobe Lightroom Classic CC kan “fremkalde” dine RAW-billeder, eksportere dem ud i mange forskellige formater og er suveræn til at holde styr på dine billeder. Programmet arbejder med billederne på en non destructive-måde, så du kan altid vende tilbage til dit originale billede. Alt sammen foregår lokalt på din PC/MAC.

Programmet indeholder lidt af hvert: billedbrowser, RAW-modul, bogfremstilling, slideshow og meget mere. Lightroom Classic CC kan være et rigtig godt supplement til dit workflow som fotograf.

På kurset kigger vi primært på Lightrooms library- og developmodul, samt hvordan programmet kan arbejde sammen med Photoshop.

Du skal selv medbringe din egen Mac/PC – og du skal som minimum have installeret en trial-version af Lightroom Classic CC på din maskine.

Kursusmateriale udleveres på kurset.

Kurset henvender sig til habile brugere af Photoshop, og undervisningen bliver afholdt som tavleundervisning og med individuelle øvelser på din egen maskine.

Du bliver undervist i:

– Library modul
– Develop modul
– Samspil mellem Photoshop og Lightroom
– Overordnet gennemgang af programmet

Efter kurset kan du importere, “fremkalde” og eksportere billeder, arbejde med RAW-billeder og indstille hvidbalancen under behandlingen af dine billeder. Desuden forstår du samspillet mellem Lightroom og Photoshop, og du har lært at søge og organisere dine billeder i Adobe Lightroom Classic  CC.


Kursusprisen er eksklusiv moms.

Kursisten medbringer selv Mac/PC.

“Det sige kursisterne…”

…den første halve dag er allerede alle pengene værd…

Kursist der deltog på alle Final Cut modulerne.

rw-Portræt_400px

 

Underviser: Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har siden arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense. De sidste 15 år har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Tilmelding HER!


 

Medlem af DJ tilmeld HER!

Er du medlem af Dansk Journalist Forbund skal du tilmelde dig via Mediernesefteruddannelse.dk

logo_medTekst_web_lille