final cut pro x expert

Dato: 29. oktober 2018
Hvor: København
Varighed: 1 dag
Pris: 3125,- kr. / PU-støtte: 900,- kr.

Final Cut Pro X videoredigering. Modul 3: Expert-dag

Når du har været igennem Modul 1 (Intro-dag) og Modul 2 (Avanceret dag) – eller har tilsvarende viden og erfaring med Final Cut Pro X, så er du klar til at tage skridtet videre til at blive ekspert ved at tage 3. modul, Ekspert-dag.

Med din opbyggede viden om Final Cut Pro X går vi på jagt i programmet og kigger på nogle af de spændende filtre og effekter, der gemmer sig under motorhjelmen. Vi kigger på processer, der kan lette din redigering. Vi ser på effekter til billedsiden, som vi henter og retter til med vores inspector-panel – og vi skaber et endnu bedre lydbillede ved at arbejde med nogle af Final Cut Pro Xs fede audiofiltre, såsom denoiser og equaliser, som vi retter lyden til med. Du lærer at bruge genveje og får en masse tips og tricks, som kan lette din arbejdsproces. Vi henter og kigger på 3.parts-plug-in til Final Cut Pro X.

Kurset henvender sig til brugere, der har gennemgået Modul 1 (Intro dag) og Modul 2 (Avanceret dag) eller dig, som har tilsvarende kendskab til Final Cut Pro X, og som vil udforske mulighederne i programmet.

Efter denne dag har du lært alt det, der skal til, for at få dine film helt op at ringe. Du kan fikse lyden, hvis det er gået galt i optagelsen, du kan arbejde med skæve formater, du kan bruge 3. parts-plug-in – alt i alt lærer du, hvordan du sætter dit personlige præg på din film.

“Det sige kursisterne…”

 • “Behagelig, omgængelig, tålmodig og god til at forklare!”

   

   

  Kursist på Final Cut Pro X – Avanceret modul 2

 • “…men det er optimalt med to på hinanden efterfølgende dage – det giver meget, at “sove” på første dagen…”

   

   

  Kursist på Final Cut Pro X – Avanceret modul 2

rw-Portræt_400px

 

Underviser: Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har siden arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense. De sidste 15 år har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Tilmelding HER!


 

Medlem af DJ tilmeld HER!

Er du medlem af Dansk Journalist Forbund skal du tilmelde dig via Mediernesefteruddannelse.dk

logo_medTekst_web_lille