Ikoner_1024x600_2019_fcpx weekend

Pris: 4995,- kr. + moms
Dato: Ring for dato
Varighed: 2 dage
Hvor: Odense

Lær Final Cut Pro X på en weekend

Ønsker du at komme igang med video redigering i Final Cut Pro X, eller har du snuset til programmet men ikke rigtig er kommet igang så er dette weekendkursus noget for dig.

På kurset kigger vi helt grundlæggende på programmet og du får styr på dit workflow. Gennem forskellige øvelser lærer du at organisere dine filer, så du altid ved, hvor de er – så din Mac ikke ”sander” fuldstændigt til. Vi kigger på at sætte ind/ud-punkt, vi arbejder med dækbilleder og lyd i flere spor – og flytter det hele til din tidslinje. Vi får dit videobillede til at stå lækkert ved at rette farverne (colorgrade), justerer lyden til perfektion og føjer tekstskilte til dine film. Indlejret tekstning prøver du også.

Program opbygning:
– Workflow og mappestruktur – så du altid har styr på dine filer
– Import af optagelse
– Klippe værktøjer og klippemetode
– Lyd niveauer
– Lyd bearbejdning og optimering
– Farveoptimering og color grading
– Tekst og grafik skilte.
– Integrer still-billeder og grafik
– Indlejring af tekstning i film
– Brug af musik og speak.
– Oplæg af film til Youtube og Vimeo
– Export af film – Formater: Master, Youtube og Vimeo
– Fejlfinding – Missing files og faldgrupper

Efter kurset kan du klippe og produceret film med dækbilleder og flere lydspor. Du har styr på brug af brug af still-biller og grafik samt indlejret tekstning. Du kan eksporter film ud til kunder lægger dem på SoMe, som Facebook, Vimeo og Youtube. Du er fortrolig med Final Cut Pro X og har styr på dit workflow og hvor din filer altid er.

Der udstedes kursusdiplom ved kursusafslutning.

Kurset henvender sig til deltagere der vil lærer eller genopfriske videoredigering med Final Cut Pro – X, og som er fortrolig med at bruge en Mac computer. Vi arbejder ud fra den nyeste version af programmet.

    Evt. spørgsmål til dette kursus kontakt kursusarrangør Robert Wengler på 20430656

Foto: Privat
Foto: Privat
Underviser og kursusleder:
Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. De sidste 18 år har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Generelle regler

Kurset bliver afholdt som klasseundervisning i små hold på 4-8 elever. Undervisningsformen er tavleundervisning vekslende med individuelle øvelser.

Hver kursist medbringer selv en Mac med nyeste Final Cut Pro X installeret. Kursisten skal desuden medbringe en ekstern harddisk med minimum 500 GB fri plads.

Kurset starter kl. 10.00 og varer til 17.00. Ved ankomst er der morgenkaffe med brød. Frokosten bliver serveret kl. 12.30, og midt på eftermiddagen serveres der kage. Regelmæssige pauser bliver lagt ud over dagen.

Der er adgang til vand, kaffe/te og frugt gennem hele kursusdagen.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk, når man er hjemme igen.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 2 uger før kursusstart, afregnes et adminstrationsgebyr på 1000,- dkr. afbud senere end 2 uger betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Kursusprisen er eksklusive moms.

Kursusudbyder forbeholder sig ret til at aflyse eller flytte kursus/kursist, hvis der er mindre end fire kursister.

Kurset tillægges moms. Kursus pris 4995,- dkr. 

Tilmeld Nyhedsbrev fra Modulkursus

The One Raw converter

Styr lyset fotograf !

Mailchimp

Premiere-Intro

Premiere-Avanceret

Premiere-Expert

FCPX-Intro

FCPX-Avanceret

FCPX-Expert

DAVINCI RESOLVE

Capture One - Solokursus

Video med dit eget udstyr

LIGHROOM CLASSIC

ONLINEKURSER

ring for info

SOLOKURSER

ring for info

HOLDUNDERVISNING

ring for info
Fima kurser – ring for info