Capture One

SOLO KURSUS

1:1 undervisning:
Pris: 6000,- kr. + moms
Dato: Flexibelt – aftales ved bestilling
Varighed: 1 dage
Hvor: Modulkursus eller hos dig

Capture One – The One RAW converter !

Ønsker du at få indsigt i fotoredigeringsprogrammet Capture One og få dine billeder til at stå mere klart, så er dette intro- og opsætningskursus måske noget for dig. 

Kurset omhandler brugergrænseflade, program- og projektopsætning samt forståelse for redigering af billeder og Tethered optagelse – hvor du skyder billeder direkte fra kamera til computer.

Programmet kan autoredigere og colorgrade dine billeder allerede ved import og kan exportere dine billeder ud i flere formater i en arbejdsgang. Programmet kan behandle alle gængse billedformater og derudover findes programmet i en speciel udgave, der henvender sig til Sony- eller Fuji kamera. Du får indsigt i brugerfladen i programmet så du kan tilrette det individuelt så det passer til dig.

Kurset henvender sig til fotografer eller andre der ønsker at få kendskab til fotoredigeringsprogrammet Capture One.  

Capture One er dansk produceret og fåes i købe- eller abonnementsordning. På kurset kan der bruges 30-dags trialversion.

Kurset afvikles som tavleundervisning og praktiske øvelser. 

Undervisningstiden er fra 9:30-16:30.

Udbytte: Kursisten har fået indføring i og forståelse for opsætning af programmet. Kursisten har fået indsigt i tilrettet workspace og kan redigere billeder samt få dem ud til flere formater i en arbejdsgang. Derudover kan kursisten skyde billeder direkte fra kamera til computer – Tethred capture.

Efter endt undervisning udstedes kursusdiplom.

Kursuspris: Dækker kursusmappe og materiale samt forplejning.


    Evt. spørgsmål til dette kursus kontakt kursusarrangør Robert Wengler på 20430656

Foto: Privat
Foto: Privat
Robert Wengler, (1966), indehaver af Modulkursus. Selvstændig fotojournalist og uddannet pressefotograf fra Danmarks Journalisthøjskole i 1986 og har arbejdet som pressefotograf på Fyens Stiftstidende i Odense i 31 år. De sidste 18 år har jeg været underviser, kursusleder og kursusudvikler på adskillige kurser under Den Journalistiske Efteruddannelse (DJE), Update, Boost samt egne udbudte kurser inden for bl.a. videoredigering i Final Cut Pro X, Adobe Premiere, Lightroom, Adobe Photoshop, lyslægning med mere.

Generelle regler

Kursusprisen er eksklusiv moms.

Kurset bliver afholdt som klasseundervisning i små hold på 4-8 elever. Undervisningsformen er tavleundervisning vekslende med individuelle øvelser.

Hver kursist medbringer selv en computer med nyeste Capture One installeret.

Kurset starter kl. 09.30 og varer til 16.30. Ved ankomst er der morgenkaffe med brød. Frokosten bliver serveret kl. 12.30, og midt på eftermiddagen serveres der kage. Regelmæssige pauser bliver lagt ud over dagen.

Der er adgang til vand, kaffe/te og frugt gennem hele kursusdagen.

Alle kursister får en mappe med undervisningsmateriale, der også kan bruges som opslagsværk, når man er hjemme igen.

Alle kursister, der har gennemgået kursus, får et kursusbevis.

Tilmeldingen er bindende, så snart Modulkursus har bekræftet tilmelding.

For privatbrugere – altså når du selv skal betale for kursus – er der ifølge forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag Modulkursus har sendt bekræftelse på optagelse til dig.

Ved afbud til kurset mere end 4 uger før kursusstart, afregnes et administrationsgebyr på 1000,- dkr. Ved afbud mindre end 4 uger før kursusstart betales den fulde kursuspris.

Tilskudsmuligheder: Kursisten betaler selv den fulde kursuspris. Efterfølgende tilskud fra f.eks. Pressens Uddannelsesfond ansøger kursisten selv om.

Kursusprisen er eksklusive moms.

Kursusudbyder forbeholder sig ret til at aflyse eller flytte kursus/kursist, hvis der er mindre end fire kursister pr. kursusdag.

Tilmeld Nyhedsbrev fra Modulkursus

Andre kurser fra Modulkursus

The One Raw converter

Styr lyset fotograf !

Mailchimp

Premiere-Intro

Premiere-Avanceret

Premiere-Expert

FCPX-Intro

FCPX-Avanceret

FCPX-Expert

DAVINCI RESOLVE

Capture One - Solokursus

Video med dit eget udstyr

LIGHROOM CLASSIC

ONLINEKURSER

ring for info

SOLOKURSER

ring for info

HOLDUNDERVISNING

ring for info
Fima kurser – ring for info